4. kesäkuuta 2018
Sponsorointiuutisia

Vuonna 2018 Hyvän Olon Piste tukee Keski-Suomalaista urheilua muutamalla tapaa!

Totutusti sponsoroimme edelleen Kirittäriä; olemmehan heitä jos toistakymmentä vuotta sponsoroineet. 

Uusina kuvioina tälle kesälle tuli Suomensarjaa pelaavan miespesäpallojoukkue Jyväskylän Lohen sponsorointi. Tämä yhteistyö takaa monia etuja asiakkaillemme: mm. Jyväskylän Lohen pelilipulla tai kausikortilla (tilaa tästä) saat kolesterolimittauksen vastaanotollamme 5 € (norm. 10 €). Tiedotamme lisäeduista ja yhteistyökuvioista lisää myöhemmin. Järjestävästä organisaatiosta kummipelaajanamme toimii Akseli Saukkola. Lue lisää joukkueesta: http://jyvaskylanlohi.fi/

Lähdimme myös sponsoroimaan Mänttäläistä 23-vuotiasta rallikuskia Tommi Mäkistä. Onhan pomollamme pitkä rallitausta nuoruudestaan, joten oli kiva päästä sponsoroimaan nuorta lupaavaa rallikuskia. Tommi ajoi kaudella 2017 Juniori SM-sarjaa ja lopetti kauden hopeamitaliin! Nyt hän siirtyi sarjatasoa ylemmäksi.

Innolla odotamme, mitä ralli- ja pesiskesä tuo tullessaan!

- Media-assistentti Jenni


26. syyskuuta 2017
Uuden toimiston uusi ulkoasu

Tovinhan jo olemme viihtyneet uudessa 'tukikohdassamme' Rajakadulla, mutta viimein saimme myös julkisivun ajankohtaiseksi. Ortodoksisen seurakunnan tontilta meidät erottaa nyt paremmin kun oveen ja ikkunoihin teippautettiin logomme! :)

Sairaanhoitajan vastaanottokin totutusti toimii meillä edelleen tässä Rajakatu 39:ssä, kunhan muistat varata ajan. Ota yhteyttä sähköisesti tai soita 040 5240 246!

- Media-assistentti Jenni


1. syyskuuta 2017
Tarinoita kotihoidosta

Suositut lyhytkertomuksemme kotihoidostamme ovat tehneet paluun Facebookkiin! Seuraa sivuamme siellä, ja tutustu kiireettömään ja yksilölliseen kotihoitoomme lähemmin.

"Kotihoidolla on etuoikeus tehdä hänen päivistään mahdollisimman hyviä. Kuunnella kun hän puhuu. Kertoa hänelle kuulumisiaan.
Tarjoilla ruokaa, juomaa ja välipaloja. Auttaa peseytymisessä. Hymyillä. Olla ystävällinen. Kärsivällinen. Turvallinen.

Ei tule aika pitkäksi meidän töissä."

Hyvän Olon Pisteen Facebook -sivuille tästä! :)

- Lähihoitaja Elina


21. kesäkuuta 2017
Kanta-arkistoon liittyminen

Kanta-arkistoon liittyminen on iso edistysaskel hoidon jatkuvuuden ja tieton siirtymisen kannalta. Nyt asiakkaamme voivat itse saada tiedon hoidon edistymisestä ja me taas puolestamme saamme tarvittavat tiedot hoidon suunnittelua ja toteutusta varten.
Lisäksi myös muut hoitavat tahot saavat tiedon, mitä asiakkaan hoitojakso esimerkiksi kotisairaalassa on pitänyt sisällään.
Liittymällä potilastiedon arkistoon edistämme entisestään asiakaskeskeistä palveluamme.

- Erikoissairaanhoitaja, toimitusjohtaja Milla


20. kesäkuuta 2017
Uudet nettisivut

Nettisivumme ovat päivittyneet, ja ne on toteutettu DevNet Oy:n kautta.
Sivustoamme viilataan vielä, joten jos et löydä kysymykseesi vastausta, otathan yhteyttä meihin puhelimitse tai vaikka yhteydenottolomakkeemme kautta!
Tulossa vielä myös mm. englanninkielinen osio palveluistamme ja yrityksestämme.

- Media-assistentti Jenni


8. toukokuuta 2017
Uudet toimitilat

Kevät toi mukanaan uusia tuulia, ja muutimme uusiin tiloihin!
Toimitilamme osoitteessa Rajakatu 39 toimii lähinnä edelleen pääsääntöisesti kotihoitomme 'tukikohtana' ja hoitajiston palaveri- ja taukotilana.
Sairaanhoitajan vastaanottomme toimii edelleen vain ajanvarauksella, ja olemme siis ortodoksisen seurakunnan tiloissa. Uudessakin tukikohdassamme on esteetön kulku pyörätuolilla ja rollaattorilla.

- Erikoissairaanhoitaja, toimitusjohtaja Milla


20. toukokuuta 2017
Kanta-arkistoon liittyminen

Olemme liittymässä ensimmäisten kotisairaanhoitoyritysten joukossa Kanta-arkistoon. Kansallinen Terveysarkisto (Kanta) on yhteinen nimitys terveydenhuollon, apteekkien ja kansalasten valtakunnallisille tietojärjestelmäpalveluille.
Teemme asian tiimoilta yhteistyötä Controla Oy:n kanssa.

- Media-assistentti Jenni 


Ei aiempia uutisia.