Suosituksia vuosien varrelta

"Mistään ei saa parempaa hoitoa kuin Hyvän Olon Pisteen tytöiltä! Pitkän aikaa hoitajan käynnin jälkeen tuntuu sydämmessä hyvältä, kun hoitajat aina auttavat ja ovat iloisia."
Vieno, 90 v, kotihoidon asiakas vuodesta 2002

"Hyvän Olon Pisteen tytöt osaavat "luovia" minun jumitustilanteessa ja auttavat siitä yli."
Yrjö, 67 v, kotihoidon asiakas vuodesta 2009 (Parkinson-potilas)

"Milla ja koko tiimi! Kiitos veljeni mahtavasta ja yksilöllisestä saattohoidosta sekä minun huomioimisestani ja avusta loppuselvittelyissä."
Sirkka, saattohoitoasiakkaan omainen

"Mielestäni on itsestään selvää että arvot näkyvät ja niiden pitää näkyä työssä – Hyvän Olon Pisteellä näkyykin. Kokonaisvaltaisuus korostuu, tiimi toimii yhteen."
Matti Ilmavirta, neurologi, Terveystalo

"Toiminterapia on ollut erittäin hyödyllistä ja on auttanut paljon vasemman käden kuntoutukseen. Käden toiminta on parantunut, mutta tarvitsen edelleen kuntoutusta, jotta toimivuus olisi sillä tasolla, jota toimistotyö vaatii. 
Toimintaterapeutti osaa neuvoa oikeanlaiset liikkeet, jotta toiminta paranee ja käsi ei kipeydy turhaan, etenkin olkapään ja olkavarren oikeanlaiseen liikkeeseen toimintaterapeutti osaa kiinnittää huomion, itse harjoitellessa näissä tulee helposti virheasentoja.
Syöpähoitojen myötä käden toiminta heikentyi uudelleen hieman, varsinkin sekä kynällä että näppäimistöllä kirjoittaminen sekä tietyt hienomotoriset toiminnot vaativat vielä kuntoutusta ja terapeutin seurantaa ja palautetta."
Katja, 40 v, toimintaterapia-asiakas

"Juuri tälläisiä yrittäjiä tarvitaan, kun vanhempiamme täytyy hoitaa; hoitamiseen tarvitaan paljon julkisia palveluja, mutta ne eivät aina riitä: tarvitaan juuri Millan kaltaisia rohkeita yrittäjiä."
Jouni Vauhkonen, kansanedustaja, Vihreät